Büyülenme Hakkında Yangın kapısı
Büyülenme Hakkında Yangın kapısı
Blog Article
Kestirmece 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın kredili çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.
; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.
Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.
Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.
Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin manzara takkadak bapnın mümkün olan en azca Yangın merdiveni kapısı bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.
Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.
Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı rast rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.
Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.
üste güvenli tahliye bağırsakin merdiven yaygınliği 80 cm'den azca olmamalıdır. Rahatlik 80 cm'den az ise merdivenlerde sadece bir trabzan kabil.
Gayrı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir mahzur konulması durumunda, yangın kapısına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.
FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.
Mühendislik kayranında uzmanlaşmış profesyonellerin bulunduğu firmalar tarafından meydana getirilen yangın merdiveni tasarı, dört dörtlük olmalıdır.
Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.
Yangın risklerinde yahut alarm durumlarında, binanın dâhilinden hariçya haklı kontrolsüz bir şekilde dağılan insanoğlu yığınının katkısızlıklı bir şekilde kurtarılmasını sağlayan yangın merdivenleri, sıhhatli, dayanıklı ve uzun müddet kullanılabilir olmalıdır.